Bidra till vår framgång!

I en ideell förening är det viktigt att alla i föreningen engagerar sig på något sätt. Det finns många sätt att bidra. Välj något som passar dig och dina möjligheter. Dessutom är det kul att göra saker tillsammans och kanske få nya vänner.

I samband med att vi åker ut på tävlingar är det önskvärt med många föräldrar på plats som stöttar sina barn. Samåkning? Tycker du det är svårt att förstå vad som händer i fäktning och hur det funkar på tävlingar. Vi ordnar regelbundet introduktion för föräldrar där du även får prova på. Prata med tränarna

När vi själva arrangerar tävlingar i Örebro är det alltid välkommet med några extra händer att bära utrustning och det är uppskattat med en kaka eller så till vårt fik.

Kanske är du lite händig? Kan du tänka dig att hjälpa till med vår tekniska utrustning och vapen som behöver enklare reparationer då och då. Kläder som behöver tvättas och kanske sys. Prata med Tony.

Gillar du att sprida budskapet om Sveriges trevligaste fäktförening? Har du kunskaper och/eller kontakter inom media, tryckerier, reklambyråer och andra kanaler för att nå ut? Kan du webb, video och streaming? Prata med Johan Maxe.

Har du idéer på företag som skulle kunna tänka sig att sponsra föreningen?

Kanske spelar du? Gör det då genom Gräsroten länken på denna hemsida och stötta vår förening!

Nu kan du stödja oss genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Registrera dig här!

Skulle du kunna tänka dig att ta ansvar för försäljning av produkter mm till våra medlemmar som genererar intäkter (ex. Newbody, Restaurangchansen)? Kontakta Jonas!

Till slut tveka inte att vara med oss i klubblokalen. Det är alltid uppskattat med fler föräldrar som tittar på fäktningen

Du som är intresserad av att hjälpa föreningen ta kontakt med någon av oss i styrelsen

Välkommen i gemenskapen!

Uppdaterad: 26 MAR 2018 20:47 Skribent: Michael Höglund