Profilkläder

I samarbete har Stadium och Wadköpings Fäktförening jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, storleksguide och tydliga produktpriser. Du registrerar dig först och sen beställer du allt direkt på siten. Produkterna hämtar du sen på Stadium i Marieberg. Mer generell information om hur dessa produkter kan beställas finns i denna lilla skrift.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen. Registrera dig för att stödja oss här!

För mer information, kontakta Stadium Team Sales

Uppdaterad: 16 SEP 2018 17:48 Skribent: Michael Höglund