Bli partner

Partners, annonsörer och sponsorer för Wadköpings Fäktförening kan teckna samarbetsavtal på fyra nivåer: 4 000, 10 000, 25 000 och 50 000 kronor.

Samarbetsavtal 4000
Enligt avtalet skall Wadköpings fäktförening:
· Exponera namngiven partner, annonsör eller sponsor med länk på föreningens hemsida, www.wff.nu
· Exponera namngiven partners, annonsörs eller sponsors logotyp på tävlingen Örebro Masters.

Samarbetsavtal 10000
Enligt avtalet skall Wadköpings fäktförening:
· Exponera namngiven partner, annonsörs eller sponsor med länk på föreningens hemsida, www.wff.nu
· Exponera namngiven annonsörs eller sponsors logotyp på tävlingen Örebro Masters.
· Tillgång till en eventfäktning med max 16 deltagare.

Samarbetsavtal 25000
Enligt avtalet skall Wadköpings fäktförening:
· Exponera namngiven partner, annonsörs eller sponsors logotyp på klubbens träningsoveraller
· Exponera namngiven partner, annonsörs eller sponsors logotyp på skylt samt på inbjudan till Örebro Masters.
· Tillgång till en företagsfäktning med max 16 deltagare.

Samarbetsavtal 50000
Enligt avtalet skall Wadköpings fäktförening:
· Exponera namngiven partner, annonsörs eller sponsors logotyp på skyltar samt på inbjudan till Örebro Masters.
· Tillgång till en företagsfäktning med max 16 deltagare, för ytterligare företagsfäktningar erbjuds en rabatt på 50 %.
· Ett seminarium om målfokusering omfattande 1, 5 timme, max 20 deltagare.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:07 Skribent: Michael Höglund