Hoppa till sidans innehåll

Profilkläder


Vi har tillsammans med Stadium och Nike tagit fram klädprofilen för klubben. Stadium utökar nu möjligheten för dig som medlem så du kan handla direkt på stadium.se. På stadium kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer.

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem eller till närmaste postombud. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 499


Visste du att föreningen kan få 3% extra bonus när föreningens medlemmar och dess anhöriga handlar på Stadium som privatkunder? 

Samtliga medlemmar i föreningen, samt anhöriga, kan alltså bidra med extra bonus till föreningen eller ett lag i föreningen när de handlar på Stadium. 

Det som krävs är att man är medlem hos Stadium när man handlar i Stadium-butik eller på Stadium.se (inloggat läge). Medlemsskapet är givetvis gratis och man kan enkelt registrera sig på stadium.se eller i närmsta Stadium-butik. Därefter loggar man in på stadium.se och går in på fliken Stöd din förening under Mina Sidor för att söka upp den förening man vill stötta. En person kan lägga till max fyra föreningar. Väljer man att stöjda fler än en förening fördelas bonusen ut på sina samtliga val. Medlemmen kan även välja att skänka sin personliga årsbonus till föreningen under Mina Sidor och fliken Stöd din förening.

Uppdaterad: 16 SEP 2018 17:48 Skribent: Michael Höglund
E-post: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram