Hoppa till sidans innehåll

Kampanjen Musketören – en för alla, alla för en

17 JUN 2018 11:53
Var med och stöd Svensk Fäktning mot visionen ”Den största lilla fäktnationen i världen”. Bli en av våra 124 musketörer!
  • Skapad: 17 JUN 2018 11:53

Till klubbmedlemmar:

Svensk Fäktnings arbete med att nå visionen att bli ”Den största lilla fäktnationen i världen” är i full gång. En av våra ”måste vinna matcher” är att utveckla våra fäktare och landslagsverksamheten för att synliggöra Svensk Fäktning och därmed bredda intresset för vår sport. Till allt detta behövs det dock pengar! 

 Landslagsorganisationen berör hela fäktsverige - vi har unga talanger i alla föreningar och SvFF's ambition med landslagsverksamheten är att den skall stötta våra fäktare och ledare och därmed bidra till en långsiktigt hållbar internationell framgång för svensk fäktning.

 Fäktmärket ”Musketören”, finns i valörerna brons, silver, guld eller platina. Sveriges fäktföreningar har ensamrätt att sälja märket i brons och hälften av försäljningsintäkterna från detta märke går direkt till den egna föreningen.  

BRONS       2.500 kr (varav 1.250 kr till din förening)

*Svenska fäktförbundet bildades 1904, 124 år senare - 2028, är vi den största lilla fäktnationen i världen.

Läs allt om Musketörskampanjen och hur du blir Musketör på:  http://www.fencing.se/aktuellt/kampanjen-musketoren-en-alla-alla-en/

Skribent: Michael Höglund
Epost: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram