Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Maxe

Klubbmästerskap & julavslutning

02 DEC 2021 15:44
Avslutning på årets träning men först klubbmästerskap!
  • Skapad: 02 DEC 2021 15:44

Hej alla,

Då är vi i december och det är nedräkning för det här speciella året. Ett år där vi trots pandemin har arrangerat både JSM och Örebro Masters, fått många nya fäktare, nått fina framgångar på pisten och stärkt föreningens ekonomi.

Vi vill från styrelsen rikta ett särskilt och hjärtligt varmt tack till alla som bidrog till Örebro Masters som vi tycker blev en succé. Det är ett omöjligt arrangemang utan allas fina insatser. Bra tävlingar, lokaler, fika och mat. Vad mer kan man önska sig?

KLUBBMÄSTERSKAP

Innan vi tar jullov ska det prestigefyllda och lustfyllda klubbmästerskapet avgöras. Det är en tävling för alla, på enklaste sätt och i våra egna lokaler. Vi delar upp klubbmästerskapet i två delar:

Fredagen den 10 november klockan 18:00 för juniorer (U20) och seniorer. Efter klubbmästerskapet ges en möjlighet att spela Bowling på Pitchers eller motsvarande från klockan 21:00

Lördagen den 11 november klockan 09:00 för U11, U13, U15 och U17. Här hoppas vi att HELA FAMILJEN är på plats och hejar! Vi planerar att möjliggöra för prova-på för de vuxna i anslutning till att barnen tävlar. Med lite tur finns det även lite ätbart och drickbart. Det blir en trevlig och familjär förmiddag med klubben.

För att vi ska veta hur många och vilka som ska delta får ni föranmäla er till tävling och social aktivitet på This is a mailto link (Mariusz). OBS! Senast onsdagen den 8 december!

NEWBODY

Vi är verkligen i slutspurten av försäljningen för Newbody familjens produkter (mycket mer än strumpor och underkläder). Perfekt inför Jul! Registrera för att köpa till dig själv och/eller flera andra. Beställ produkterna direkt hem till dig och klubben gör en bra förtjänst på varje sålt paket. Sista beställningsdag är nu på söndag den 5 december!

https://www.newbody.se/reg/TDOGLDG

JULLOV

Årets sista träning är tisdag 21 december, därefter tar vi ett välbehövligt jullov. Ordinarie träning återupptas i samband med skolstart i januari, men innan dess hörs vi på mail och i sociala medier.

Vi tackar och bockar för detta år och önskar alla fäktare och familjer en riktigt….

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!


Styrelsen och tränare i Wadköpings Fäktförening

Skribent: Michael Höglund
E-post: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram