Hoppa till sidans innehåll

Mot sommaren!

22 MAJ 2022 15:12
Terminen går mot sitt slut. Här kommer lite info om vad som händer i närtid
  • Skapad: 22 MAJ 2022 15:12

Hej alla fäktvänner,
Vi  närmar oss slutet på terminen. Just nu fäktar många av våra ungdomar på USM i Karlskrona. En riktigt fin tradition och ett säkert tecken på att sommarlovet snart är här. Sista träning är tisdagen den 7 juni. 
Vi tar en gemensam avslutning i Oskarsparken torsdagen den 9 juni klockan 18:00. Ta med hela familjen, lite picknick och ett gott humör. Det kommer bli lite lekar och prisutdelningar mm. 
På nationaldagen den 6 juni finns vi på plats i Stadsparken och visar fäktning för Örebroarna. Bjud in vänner att prova på. 
Lite senare i juli är det dags för fäktskolan. Vår kanske bästa rekryteringsaktivitet. Där får barn i åldern 8-12 år leka fäktning under en veckas tid. Annonseringen startar inom kort och hjälp gärna till att sprida budskapet på arbetsplatser och i sociala media mm. 
Till slut påminner vi om NewBody kampanjen som pågår fram till sista maj. Boka till dig själv och dina vänner/kollegor på länken nedan och beställ hem paketen till din adress. Enkelt och ett bra riktigt bra bidrag till klubben. Frågor? Maila Johan på This is a mailto link
Ha en fin sommar!
Styrelsen 
Skribent: Michael Höglund
E-post: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram