Hoppa till sidans innehåll

Nya profilkläder

28 AUG 2016 10:36
I samarbete har Stadium och Wadköpings Fäktförening jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet
  • Skapad: 28 AUG 2016 10:36

siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Alla produkter med undantag av Beanie (mössan) levereras med vår klubblogga. Träningsoverallen har även texten "Wadköpings Fäktförening - Örebro" på ryggen.

Profilen är ny och alla plagg finns inte för omedelbar leverans. Vi kommer visa upp de som finns tillgängliga på plats i samband med upptaktsträffen den 7/9. En provstege kommer även finnas i klubblokalen inom någon månad. 

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta vår förening!
Nu kan du stödja WFF genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen. Registrera dig här!

För mer information, kontakta Stadium Team Sales i Marieberg

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Skribent: Michael Höglund
Epost: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram