Hoppa till sidans innehåll

Rekrytering!

23 MAJ 2020 13:16
Vi behöver din hjälp att göra fäktning till större sport än fotboll. I dessa tider är fäktningen alla fall bättre: Mask, handske & avstånd!
  • Skapad: 23 MAJ 2020 13:16

Fäktning är en fantastisk sport. Vår utmaning är att många inte känner till sporten. Skulle de veta vilken rolig sport det är skulle vi ha många nya fäktare. Precis som med många andra sporter kommer intresset för sporten i vågor. Wadköpings fäktförening har i perioder haft guldår med många fäktare och stora framgångar i tävlingar. Just nu är det lite av en svacka. Klubben har svårt att få in nya fäktare. Fler fäktare ger bättre dynamik i grupperna, roligare fäktning och bättre ekonomi. Det är många sporter som konkurrerar med fäktning. Det är en udda sport, inget naturligt val som tex fotboll eller innebandy. Många känner inte till sporten eftersom det är en liten sport och man har inte kompisar som fäktas. Det är där du kommer in!

Rakt på sak:

Vi vädjar till alla, vuxna som barn att försöka sprida information om fäktning, sommarskola, barnkalas och eventfäktning. Sprid genom berätta, genom att dela ut och sätta upp affischer, genom att lägga ut på Facebook och instagram och alla andra kanaler. Närhelst ni ser bra information på WFF:s facebooksida eller andra i andra medier - länka till detta och dela! När ni delar -ändra gärna  inställningen tillfälligt till "offentlig" så att vänners vänner kan se och dela vidare"   Dela gärna flera gånger.  Tycker ni att det är pinsamt att dela flera gånger och framstå som fäktarnörd så ta bort första delningen och dela på nytt! Nu ligger vi på mellan ‪130 -170 visningar på våra inlägg. Vi hoppas att vi därigenom får flerdubbelt så många visningar. Kort sagt, vi vill synas och det mycket. Så mycket att folk tror att fäktning är en större sport än fotboll i Örebro.

Vi har då förhoppningsvis många nya förväntansfulla barn, ungdomar och kanske även vuxna nybörjare på våra träningar till hösten. Kom ihåg att om du tar med en vän som provar på två gånger får du två biobiljetter!

De närmaste veckorna kommer vi annonsera inför sommarens fäktskola. HJälp till att sprida budskapet och länka dem till vår nya anmälningssida: https://boka.se/wff

Tack från styrelsen och tränarna!

Skribent: Michael Höglund
E-post: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram