Hoppa till sidans innehåll

Säsongsstart 2020/2021

07 AUG 2020 16:46
Måndagen den 17 augusti startar vi en helt ny fäktsäsong!
  • Skapad: 07 AUG 2020 16:46

Hej alla fäktvänner,

Nu är det snart dags för en ny härlig säsong fylld av fäktning och glädje!
Vi har precis avslutat två veckor med fäktskolan. Drygt 30 barn har provat på vår sport och vi hoppas såklart att många väljer att fortsätta i våra nybörjarpass under hösten.
Ordinarie träning startar från måndagen den 17 augusti. Vi vill att alla medlemmar anmäler sig och betalar träningsavgiften före första pass på denna länk. Det är särskilt viktigt att ni anger ert fulla personnummer då detta krävs för vår registrering i idrottonline för försäkring och LOK bidrag. En modell som denna höst är helt digital och ställer nya krav på oss.
Apropå förändringar har vi en väldigt annorlunda tävlingssäsong framför oss. Svenska- och internationella fäktförbundet har för avsikt att genomföra tävlingar om än med restriktoner med anledning av Corona. För oss innebär det också att vår tävling Örebro Masters kommer att påverkas. Vår ambition är att genomföra den och vill att ni markerar datumet 14-15 november i kalendern då vi kommer behöva många frivilliga för att genomföra det både proffsigt och säkert.
Coronan påverkar även träningen i höst och vi fortsätter att ta ett stort eget ansvar för andras och egen hälsa genom att tänka på att ej träna med minsta symptom, hålla avstånd, tvätta händerna ofta, ej ta i hand och ej låna utrustning av varrandra.
Vi vill att fler ska få chansen att upptäcka vår unika sport! Precis som tidigare har vi en liten bonus till alla som hjälper till att rekrytera nybörjare till klubben. Modellen är enkel. Om du tar med en ny fäktare till något av våra prova på tillfällen i augusti (måndagar för barn och tisdagar för äldre), får du två (2) biobiljetter! Det finns ingen gräns på antalet nybörjare du kan ta med och ingen åldersgräns på nybörjarna (dock yngst 8 år).
Även om du inte aktivt tar med någon till nybörjarpassen kan alla hjälpa till att affischera på stan, skolor, arbetsplatser mm. Sprid budskapet IRL eller på sociala media. Fäktning är en modern sport med traditioner som passar alla, eller som vi säger EN FÖR ALLA - ALLA FÖR EN!
Affischer att skriva ut eller maila finns här, här och här!
Vi ses på pisten!
Styrelsen & Tränarna
Skribent: Michael Höglund
E-post: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram