Hoppa till sidans innehåll

Säsongsstart 2021/2022

09 AUG 2021 14:48
Välkommen tillbaka till träningen från vecka 34
  • Uppdaterad: 09 AUG 2021 14:48

Hej alla medlemmar,

Välkomna tillbaka till fäktningen! Under vecka 34 öppnar vi upp träningen för alla! En ny säsong väntar med såväl träning som ett omfattande tävlingsprogram, där Örebro Masters helgen 20-21 november kan bli en riktig höjdare! Låt oss hoppas att pandemins begränsningar ligger bakom oss.

Sommaren har varit fantastisk för oss som älskar denna sport. Först JSM på hemmaplan, följt av spännande fäktning under OS i Tokyo och nu full fart i våra fäktskolor. Till helgen väntar USM i Karlskrona och snart är det dags för SM i Kalmar.

Sommaren var också väldigt bra vad gäller uppmärksamhet i lokal media. SVT, P4 och Nerikes Allehanda har alla besökt oss och rapporterat om vår fina sport.

Terminsstart innebär också att det är dags att anmäla och betala medlems/träningsavgiften. Deltagare på sommarens fäktskolor är i och med detta redan medlemmar i och kan anmäla och betala för träningsavgiften för nybörjare om man vill fortsätta på måndagar denna höst. Övriga väljer paket om man vill träna en gång i veckan (motion) eller oftare (ambition).

Anmälan sker på denna länk. Tänk på att ange ett komplett personnummer för att vi ska kunna registrera i Riksidrottsförbundets system för försäkring och bidrag. Betalning kan även ske via Actiway, men då får ni även maila uppgifter om paket och personnummer. 

Som vanligt har vi vår fina rekryteringspremie. Om du lyckas ta med en nybörjare till våra pass får du och din kompis en biocheck var (2 biobiljetter per nybörjare). Sprid gärna våra affischer på stan (fler alternativ 1 2).

Till slut innebär hösten också att det är start på årets försäljning av restaurangchansen. Richard Angelsten håller ihop det som vanligt. All information har ni här. Sista försäljningsdag är 20 september.

Varmt välkomna tillbaka till pisterna!

/ Tränare och styrelse

 

Skribent: Michael Höglund
E-post: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram