Hoppa till sidans innehåll

Tack för denna säsong!

16 JUN 2020 19:23
Redan nu kan du anmäla dig till nästa säsong
  • Skapad: 16 JUN 2020 19:23

Stort tack för den här säsongen! Våren blev minst sagt annorlunda och vi är tacksamma för att vi har kunnat fortsätta bedriva träning för alla som vill och har varit friska. Det betyder mycket för många att kunna hålla sig i form och vara i en fin gemenskap. Nu är det sommarlov och semester som står på agendan. Innan du checkar ut helt och landar i en solstol vill vi be om en tjänst. Fortsätt att pusha i sociala media eller i verkliga livet för sommarens fäktskola. Den är oerhört viktig för vår rekryteringen av nya musketörer!

Länka alla som är intresserade till vår anmälningssida: https://boka.se/wff/info

OBS! Även medlemmar kan anmäla sig!

Apropå nästa termin. Vi kommer fortsätta att bedriva träning med samma schema som under våren. Självklart helt i linje med folkhälsomyndighetens rekommendationer. Svenska fäktförbundet bedömer också att det kommer att bli möjligt att tävla under hösten, även om det kommer ske med en del restriktioner. Mer om det närmare inpå.

Fäktskolan genomförs vecka 31 och 32. Ordinarie träning startar vecka 34 och våra nybörjare hälsas välkomna vecka 35.

Träningsschemat och våra olika träningspaket hittar ni här: https://www.wff.nu/fakta/traningstideravgifter/

Nytt för nästa säsong är att alla fäktare måste anmäla sig till vilken nivå/paket man önskar delta och betala avgiften innan första träning. Det gör ni på vår nya anmälningssida: https://boka.se/wff/info

När ni anmäler på denna sida kräver vi även personnummer. Detta är för att vi har nya regler att följa för LOK registrering/bidrag under hösten. Det blir en digitalisering där tränarna ska registrera närvaro i en app. Det i sin tur förutsätter att vi har kunna registrera in alla fäktare i riksidrottsförbundets system och grupperat dem. Vi är otroligt tacksamma av både administrativa och ekonomiska skäl om ni anmäler er i god tid. Det är fritt fram från nu!

Ha en toppenfin sommar!

Styrelsen och tränarna i Wadköpings Fäktförening

Skribent: Michael Höglund
Epost: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram