Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Maxe

Terminsstart

05 JAN 2021 20:10
  • Skapad: 05 JAN 2021 20:10

God fortsättning alla medlemmar,

Vi hoppas att ni har haft en fin jul- och nyårshelg! Nu börjar snart skolorna igen och då brukar även vi komma igång med vår träning. Tyvärr, fortsätter Corona att utmana oss. Kommunen har beslutat i linje med folkhälsomyndighetens restriktioner att hålla samtliga skolidrottshallar och bollhallar stängda för uthyrning till föreningslivet till och med 24 januari. Vi kan därför tidigast starta upp ordinarie träning måndagen den 25 januari. Vi undersöker om det finns möjlighet att erbjuda någon annan form av träning tidigare, men tillsvidare får vi uppmana till individuell träning utomhus. Det innebär även att nybörjarstart får vänta till tidigast samma vecka. Håll utkik på hemsidan och våra sociala media.

Förr eller senare är vi igång igen och tränarna är angelägna om att planera träningsgrupperna.  Anmäl er därför och betala både medlemsavgift och träningsavgiften på följande länk

Det är även möjligt att betala med friskvårdspengar på Actiway:

Principen är att efter en termin i nybörjargrupp slussas man vidare i grupperna för motion (1 dag/vecka) eller ambition (2-3 dagar/vecka). Prata med tränarna eller maila This is a mailto link om du är osäker på vad som gäller.

Skribent: Michael Höglund
E-post: This is a mailto link

  

 

Hörntanden

Advokatbyrån Robson

  

Postadress:
Wadköpings FF - Fäktning
Höglund, Södermalmsallén 36A
70225 Örebro

Besöksadress:
Olaus Petriskolan 7-9, Nygatan 57
70211 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Instagram